NOVÉ ŠKOLIACE CENTRUM MITSUBISHI

04. 06. 2019 | MY19 | O spoločnosti

PRAHA / BRATISLAVA, 4. jún 2019 – České a slovenské zastúpenie automobilky Mitsubishi Motors, spoločnosti M Motors CZ a M Motors SK, otvorili nové školiace centrum v Prahe.

V areáli Auto Palace na Spořilove tak vzniklo moderné centrum, ktoré bude zabezpečovať technické školenia pre predaj a servis v rámci dílerskej siete Mitsubishi v ČR aj SR.

Krátko po otvorení prešlo centrum zaťažkávacou skúškou v podobe komplexného školenia na výmenu a opravu batérií pohonu modelu Outlander PHEV, ktorý bol vo februári tohto roku predstavený v inovovanej podobe modelového roku 2019.

"Školiace centrum tak vďaka svojmu najmodernejšiemu vybaveniu nielen preukázalo svoju schopnosť zabezpečiť kvalitné zázemie pre servisných technikov, ale súčasne už pripravilo hotových pracovníkov, ktorí môžu reagovať na požiadavky rozrastajúcej sa rodiny majiteľov nového PHEV", komentuje tento úspech Robin Babický, technický riaditeľ M Motors CZ a M Motors SK.

"Jednoducho tak hovoríme, že celá naša dílerská sieť je plne autorizovaná na takéto komplexné opravy aj pri technologicky najvyspelejších vozidlách", dodáva Babický.

Díleri značky Mitsubishi sú medzi prvými, ktorí sú schopní svojim zákazníkom ponúknuť opravu vozidla s elektrickým pohonom a to vrátane opravy batérie pohonu.

Značka Mitsubishi sa na technológiu elektrického pohonu sústredí už mnoho rokov a od tej doby, čo v roku 2008 vyrobila prvý sériovo vyrábaný elektromobil na svete model iMiEV, dosiahla obrovský pokrok pri zabezpečení komplexných služieb v porovnaní s väčšinou konkurentov.

Priestor školiaceho centra pojme bez problémov niekoľko vozidiel, disponuje zdvihákmi zapustenými v podlahe aj najmodernejšou školiacou a diagnostickou technikou.

Investície do centra predstavujú takmer 3 000 000 CZK (cca 116 000 EUR).

Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC), sídliaca v japonskom Tokiu, je globálny výrobca automobilov s konkurenčnou výhodou v segmente vozidiel SUV a pick-upov, elektromobilov a vozidiel s hybridným elektrickým pohonom s technológiou Plug-in. Svoj prvý automobil vyrobila skupina Mitsubishi pred viac ako storočím. Od tej doby sme mnohokrát preukázali náš ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci vývoja nových kategórií automobilov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia našej značky, tesne spojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ctižiadostivého vodiča pripraveného dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, vsadenú do sloganu "Drive your Ambition" (riaďte / presadzujte svoje ambície) - spájajúcu osobné cestovanie a schopnosti hľadieť vpred, odrážajúcu neutíchajúci dialóg medzi značkou a jej zákazníkmi. Mitsubishi Motors je dnes odhodlaná priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá.