Mitsubishi Motors vytvorilo pre Ženevu svoje ďalšie dielo

29. 01. 2019 | Koncepty | MY19 | Produktové

Tokio / Bratislava, 29. január 2019 - Spoločnosť Mitsubishi Motors je známa svojimi pionierskymi počinmi v doposiaľ neobjavených miestach na trhu. Čoskoro bude odhalený jej najnovší výtvor, ktorý prinesie viac SUV, viac elektrického pohonu, viac technológií a viac štýlu.

MITSUBISHI ENGELBERG TOURER, model pomenovaný po nádhernom a členitom alpskom meste s tradíciou športových úspechov, bude predstavený na medzinárodnom ženevskom autosalóne už 5. marca *.

Ďalšie informácie budú nasledovať už čoskoro...

*Dni vyhradené pre médiá sú 5. a 6. marca; pre širokú verejnosť od 7. do 17. marca.

Ďalšie informácie na: https://www.gims.swiss/

MMC na nižšie uvedenej adrese pripravila špeciálne webové stránky s informáciami o svojich výstavných exponátoch na medzinárodnom autosalóne v Ženeve 2019.

Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC), sídliaca v japonskom Tokiu, je globálny výrobca automobilov s konkurenčnou výhodou v segmente vozidiel SUV a pick-upov, elektromobilov a vozidiel s hybridným elektrickým pohonom s technológiou Plug-in. Svoj prvý automobil vyrobila skupina Mitsubishi pred viac ako storočím. Od tej doby sme mnohokrát preukázali náš ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci vývoja nových kategórií automobilov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia našej značky, tesne spojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ctižiadostivého vodiča pripraveného dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, vsadenú do sloganu "Drive your Ambition" (riaďte / presadzujte svoje ambície) - spájajúcu osobné cestovanie a schopnosti hľadieť vpred, odrážajúcu neutíchajúci dialóg medzi značkou a jej zákazníkmi. Mitsubishi Motors je dnes odhodlaná priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá.

Súvisiace video

ASX Dendo Drive House (DDH) Engelberg Tourer L200