MITSUBISHI MOTORS PREDSTAVUJE INOVOVANÉ MODELY MIRAGE (SPACE STAR) A ATTRAGE

07. 11. 2019 | Space Star | MY20 | Produktové

Tokio / Bratislava, 7. november 2019 – Spoločnosť MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) odhalí inovované modely Mirage*1 (hatchback v Európe známy ako Space Star) a sedan Attrage*2. Obe globálne kompaktné vozidlá budú predstavené 18. novembra 2019 v Thajsku.

Ostré línie karosérie a dynamický dizajn spomínaných modelov odkazujú na vizuálnu filozofiu značky Mitsubishi a jasnú identifikáciu s ostatnými kompaktnými modelmi.

Mirage (Space Star) a Attrage sú globálnymi strategickými modelmi značky Mitsubishi s celkovými predajmi vo výške 140 000 vozidiel vo fiškálnom roku 2018.

Oba modely sú vyrábané spoločnosťou Mitsubishi Motors Thailand v továrni Laem Chabang Plant.

*1 Známy ako Space Star na niektorých európskych a ázijských trhoch.

*2 Známy ako Mirage G4 v niektorých regiónoch.

Mitsubishi Motors Corporation (MMC), sídliaca v japonskom Tokiu, je globálny výrobca automobilov s konkurenčnou výhodou v segmente vozidiel SUV a pick-upov, elektromobilov a plug-in hybridných elektromobilov. Svoj prvý automobil vyrobila skupina Mitsubishi pred viac ako storočím. Od tej doby sme mnohokrát preukázali náš ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci rozvoja nových automobilových segmentov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia našej značky, tesne prepojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ctižiadostivých vodičov pripravených dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, odzrkadľujúcu sa v slogane "Drive your Ambition" - spájajúcu individuálnu mobilitu a schopnosť pozerať dopredu, v súlade s vytrvalým dialógom medzi značkou a jej zákazníkmi. Mitsubishi Motors je dnes odhodlané priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá.

Space Star