MITSUBISHI L200 ROCK PROOF EDITION 2019

31. 05. 2019 | L200, L200 Rock Proof | MY19 | Produktové

PRAHA / BRATISLAVA, 31. máj 2019 – České a slovenské zastúpenie automobilky Mitsubishi Motors, spoločnosti M Motors CZ a M Motors SK, nadväzujú na úspešný projekt „EXPEDITION“ spred dvoch rokov a predstavujú nový off-roadový špeciál s názvom Mitsubishi L200 ROCK PROOF Edition určený pre cestovateľské zážitky.

Podobne ako pred dvoma rokmi, keď automobilka Mitsubishi oslavovala 100.výročie svojho založenia, sa zastúpenia značky v ČR a SR pustili do projektu dobrodružných výprav za poznaním a rozhodli sa postaviť tentoraz ešte drsnejší pick-up určený nielen pre prácu ale aj zábavu.

Zvýšený podvozok Oldman EMU, uzávierky zadného aj predného diferenciálu, M/T pneumatiky, spodná ochrana motora aj podvozka, SAFARI šnorchel, samonosný strešný stan ARB KAKADU a mnoho ďalších doplnkov pre ešte viac dobrodružstva v divokej prírode a v tom najnáročnejšom teréne.

Špeciálna nadstavba korby ukrýva množstvo praktických pomôcok pre pobyt v prírode aj možné pracovné využitie napríklad v lese. Na svoje si tak vďaka špeciálu ROCK PROOF môžu prísť nielen cestovatelia, ale aj lesníci, poľovníci, ochranári prírody, ťažbári a všetci tí, ktorí potrebujú tráviť čas tam, kam sa človek len tak ľahko s obyčajným autom nedostane.

V korbe je tak okrem iného kompresorová chladnička, nádrž na vodu a sprcha, kempovacie vybavenie ako sekera, píla či varič, ale aj gurtne na ťahanie a ďalšie potrebné vybavenie.

Špecifikácia vozidla:

• Mitsubishi L200 Double Cab, motor 2.4 DI-D, 5-st. automatická prevodovka, hardtop, redukcia, uzávierka medzinápravového, predného a zadného diferenciálu

Off-roadové úpravy vozidla:

• Zvýšený podvozok Oldman EMU (+ 5cm)
  • Pneumatická uzávierka predného diferenciálu ARB Airlock
  • Vzduchový kompresor so zásobníkom a hadicou pre dofukovanie kolies
  • Zakrytovanie podvozka (motor, prevodovka, nádrž)
  • Stan - samonosný, vyklápanie do boku vrátane matraca po celej ploche
  • Nízky hardtop s možnosťou trvalého vyklopenia
  • Safari šnorchel
  • Predný rám, čierny
  • Bočné rámy, čierne
  • Predná LED svetelná rampa dole (diaľkový svetlomet)
  • Predná LED svetelná rampa hore
  • Zadné LED svetlo
  • Terénne pneumatiky Nokian
  • Navigácia MGN
  • Plynové vzpery kapoty
  • Plynové vzpery zadnej výklopnej plochy

Off-roadová výbava:

• Kryt ložnej plochy Sportlid 180 (hardtop)
  • Plastová vaňa a koberec v korbe
  • Extra nosič Thule na hardtope
  • Kompresorová chladnička ARB
  • 2x kempingové stoličky
  • 1x stôl
  • Kanyster s vodou + sprcha
  • Taška s „kempovacím" vybavením
  • Taška s technickým vybavením (gurtne, rukavice, náradie...)

Zákazníkom, ktorí prejavia o takúto špeciálnu úpravu záujem, je možné pripraviť v spolupráci s našimi autorizovanými predajcami návrh, odporučiť najvhodnejšie technické riešenie a doplnky v nadväznosti na plánované využitie, prípadne zrealizovať dodanie takto upraveného vozidla na kľúč.

Spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC), sídliaca v japonskom Tokiu, je globálny výrobca automobilov s konkurenčnou výhodou v segmente vozidiel SUV a pick-upov, elektromobilov a vozidiel s hybridným elektrickým pohonom s technológiou Plug-in. Svoj prvý automobil vyrobila skupina Mitsubishi pred viac ako storočím. Od tej doby sme mnohokrát preukázali náš ctižiadostivý a často aj prelomový prístup v rámci vývoja nových kategórií automobilov a priekopníckeho zavádzania najmodernejších technológií. Stratégia našej značky, tesne spojená s genetickou výbavou Mitsubishi Motors, osloví ctižiadostivého vodiča pripraveného dať zbohom zaužívaným predstavám a chopiť sa zmeny. V súlade s týmto mentálnym postojom predstavila Mitsubishi Motors v roku 2017 svoju novú stratégiu značky, vsadenú do sloganu "Drive your Ambition" (riaďte / presadzujte svoje ambície) - spájajúcu osobné cestovanie a schopnosti hľadieť vpred, odrážajúcu neutíchajúci dialóg medzi značkou a jej zákazníkmi. Mitsubishi Motors je dnes odhodlaná priebežne investovať do nových pokrokových technológií, atraktívneho dizajnu a vývoja produktov s cieľom ponúkať zákazníkom po celom svete zaujímavé a originálne nové vozidlá.