MITSUBISHI EXPEDITION EDITION PROJEKT

06. 09. 2017 | Pajero, L200 | MY17 | Produktové

TISOVEC, 6. septembra 2017 - V rámci osláv 100. výročia automobilky Mitsubishi Mitors postavilo české a slovenské importérske zastúpenie značky expedičné špeciály Mitsubishi Pajero a L200 Expedition Edition.

Tieto vozidlá symbolizujú tradičné vnímanie značky Mitsubishi ako výrobcu spoľahlivých, robustných a odolných vozidiel určených nielen na cestu, ale aj do terénu.

Cieľom tohto projektu je predstaviť obe tieto vozidlá a značku Mitsubishi vo veľmi osobitom podaní formou zážitkov a skúseností, teda natoľko odlišným spôsobom, že svojou unikátnosťou bude divácky veľmi atraktívna nielen pre potenciálneho zákazníka, ale aj bežného fanúšika, ktorý sa zaujíma o autá, voľný čas a možné prepojenie oboch spomínaných oblastí záujmu.

Obe vozidlá sú upravené v spolupráci so špecializovanými dodávateľmi a spĺňajú najnáročnejšie kritériá pre skutočné offroadové výpravy za poznaním.

Ide o technické úpravy a predovšetkým dovybavenie vozidiel pre možnosť vyjsť mimo cesty a stráviť s autom napríklad víkend v prírode, alebo priamo na skutočnej expedícii. V tomto projekte nešlo o to postaviť dva ultimatívny terénne špeciály, ale ukázať, že jednoduchými odbornými úpravami štandardného auta je možné získať vozidlo, ktoré umožní nazrieť ďalej, než je 85% zákazníkov schopných si vôbec predstaviť alebo vyskúšať so svojím vlastným autom.

Špecifikácia vozidiel:

• Mitsubishi Pajero LWB 5-dverové, motor 3.2 DI-D 5AT, redukcia, uzávierka medzinápravového a zadného diferenciálu
  • Mitsubishi L200 Double Cab, motor 2.4 DI-D 6MT, nadstavba, redukcia

Prvky výbavy:

Zakrytovanie podvozka a spodnej časti vozidla

Terénne pneumatiky

Prídavné nezávislé kúrenie

Uzávierka zadného diferenciálu

Navijak (montáž vpredu aj vzadu)

Navigačný systém

Strešný stan a markíza

Expedičná chladnička

Kempingové vybavenie - stôl a stoličky

Varič

Gril

Riad

Zásobník na vodu

Lopatka poľná

Karimatky, deky

Večerné LED osvetlenie

Zákazníkom, ktorí by mali o takúto špeciálnu úpravu záujem, je možné pripraviť v spolupráci s našimi autorizovanými predajcami návrh, odporučiť najvhodnejšie technické riešenie a doplnky v nadväznosti na plánované využitie, prípadne zrealizovať dodanie takto upraveného vozidla na kľúč.

Súvisiace video

Pajero